fbpx

Květina a dárek pro alergiky

Čím dál tím více populace se potýká se zvyšujícími se alergiemi, které jim stěžují každodenní jejich život, který doprovází neustálé omezování v běžném životě. Lidé s alergiemi mají omezen svůj život a často si nemohou dopřát to, co je pro ostatní přirozené a obvyklé. Alergie nejsou vidět, a přesto dokáží zatočit s každým životem, a to ať jde o jakoukoliv alergii.

V dnešní době je těžké zvolit správný výběr dárku, protože nevíme, zda někoho zrovna nějaká alergie nedoprovází. Často se volí mezi bonboniérou či čokoládou, ale co když je jedinec alergický na kakaové boby nebo mléko, když zvolíme něco plyšového, mohou přijít na řadu roztočové alergie, u vůní a jiné kosmetiky jsou rizika výskytu kožních alergií a co teprve květiny, pylová alergie je velmi častá, nehledě na alergie na kovy.

Dnes je ale spousty jiných možností, jak toto řešit a darovat naprosto dokonalý dárek i bez jakéhokoliv rizika, že někomu uškodíme nebo náš dárek bude ležet někde zavřený ve skříni. Je samozřejmě jistější si předem zjistit, zda někdo alergií netrpí, ale pokud taková možnost není, tak je lepší volit něco naprosto neutrálního.

Člověk může být naprosto originální i kreativní a přitom bude darovat něco naprosto prostého, něžného a krásného. Na trhu jsou tzv. STABILIZOVANÉ RŮŽE a ty, jsou zbaveny veškerých alergenů a právě díky již zmíněné stabilizaci, zůstanou krásné po dobu minimálně dvou let, a přesto jsou živé a nepotřebují žádnou péči.

Vzhledem k tomu, že potřebují žádnou péči, se mohou velmi kreativně aranžovat a jejich výběr je v mnoha barvách. Ze stabilizovaných růží lze vytvořit jedinečná kytice, obrazy, mnoho variací kompozic, květinové boxy a mnoho dalšího.

Všechny květiny značky Rose Belle jsou zbaveny všech alergenů, ať už se jedná o dekorace, kytice, výzdoby či dárky!

Každý alergik má právo na normální život s normálními věcmi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *